Οι τρόποι πληρωμής για τις παραγγελίες σας είναι οι εξής:

Αντικαταβολή
Πληρώνετε με μετρητά τον μεταφορέα που θα σας παραδώσει το δέμα σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής με χρέωση 2,8 ευρώ (Η χρέωση τον 2,8 ευρώ έχει υπολογιστεί ήδη στην παραγγελία σας την ώρα που την κάνατε και δεν χρειάζετε να πληρώσετε έξτρα στον courier)

Πιστωτική κάρτα
Ασφαλής & εύκολη πληρωμή με όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες σε ειδική σελίδα της PIRAEUS BANK. Οι χρεώσεις αποστολής είναι 2,8 ευρώ

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Κατάθεση σε κατάστημα τράπεζας ή με ηλεκτρονικό έμβασμα σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς

Όνομα δικαιούχου Χρυσόστομος Γεωργιάδης

ΙΒΑΝ GR83 0172 2480 0052 4808 2764 364

ΑΡ.ΛΟΓ. 5248082764364

Σημειώσεις για πληρωμή σε τράπεζα:

Σαν αιτιολογία θα πρέπει να δηλώσετε είτε το ονοματεπώνυμό σας είτε τον κωδικό της παραγγελίας σας. Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο info@georgiadisfurs.com ή τηλεφωνικά στο +306946805450 ώστε να προχωρήσουμε σε επιβεβαίωση της πληρωμής και αποστολή της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε στο email το όνομά σας και το όνομα της τράπεζας που έγινε η κατάθεση. Σας επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση μη πληρωμής της παραγγελίας σας εντός 5 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Οι χρεώσεις αποστολής είναι 2.8 ευρώ

Πληρωμή της παραγγελίας σας στην έδρα μας
Εφόσον το επιλέξετε, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που αγοράσατε από την έδρα της επιχείρησής μας Αμπελόκηποι Καστοριάς.

Αποστολές εξωτερικό και Κύπρο
Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με courier DHL ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας και κατόπιν συνεννόησης . Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού πρώτα έχει γίνει κατάθεση στην τράπεζα ή έχει πληρωθεί με χρήση πιστωτικής κάρτας. Στις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης αφαιρείται ο Φ.Π.Α όταν ο πελάτης χρειάζεται τιμολόγιο . Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο.