Η οικογενειακή επιχείρηση GEORGIADIS Furs and Accessories δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και πώλησης γουναρικών από το 1978 έως και σήμερα, με έδρα την Καστοριά, μια πόλη με παράδοση στη γούνα.

Η διαρκής ενημέρωση στις τάσεις της μόδας και η χρησιμοποίηση των  ποιοτικότερων πρώτων υλών εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα γουνοφόρων προϊόντων  στις καλύτερες τιμές και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και φιλικό για τον πελάτη.

Η ποιότητα των προϊόντων αποτελεί όρο αδιαπραγμάτευτο σε κάθε συνεργασία της εταιρίας με τους προμηθευτές της, ενώ παράλληλα η πολυετής εμπειρία εξασφαλίζει την πραγματοποίηση ειδικών παραγγελιών σε μεγάλα ή μικρά μεγέθη.

Παρατηρώντας τον καταναλωτή όλα αυτά τα χρόνια της συνεχούς επαφής μαζί του, πιστεύουμε ότι η αγορά μιας γούνας εκτός από ανάγκη, αποτελεί και ένα είδος κύρους, γι‘αυτό το λόγο φροντίσαμε να διαμορφώσουμε την παραγωγή μας με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζουμε, σε συνδυασμό με την συμπεριφορά μας, ένα άνετο, ευχάριστο και φιλικό κλίμα.

Η εταιρία GEORGIADIS Furs and Accessories ακολουθώντας αναπτυξιακή τροχιά αυξάνει συνεχώς το εύρος των παρεχομένων προϊόντων περνώντας στο χώρο μιας μεγάλης γκάμας αξεσουάρ και υπηρεσιών, όπου από το έτος 2001 δημιούργησε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, οι οποίοι αποτελούν και τον σημαντικότερο παράγοντα ύπαρξής της. Είναι το κοινό που για πάνω από σαράντα δύο χρόνια μας εμπιστεύεται και μας κάνει ακόμα πιο ισχυρούς. Είναι ένα κοινό απαιτητικό που ξέρει να ζει τη κάθε στιγμή, απολαμβάνοντας τη ζωή.

Είναι οι σύγχρονοι καταναλωτές άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, που είναι ενημερωμένοι γύρο από τις τάσεις της μόδας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια και αναζητώντας την ανώτερη ποιότητα.

Σας περιμένουμε και εσάς να ενταχθείτε στην οικογένεια μας, να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε για εσάς τα ποιοτικότερα προϊόντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια επικοινωνήστε μαζί μας.